Ta projekt ni bil izglasovan.

Poligon z grbinami oz. pump trek steza

Mateja Krivograd Verhnjak Mateja Krivograd Verhnjak  –  28. 04. 2021  –  KS Smlednik
61.jpg
61.jpg

Zakaj ta predlog? Katero temo, težavo oz. izziv projektni predlog naslavlja?

Poligon je asfaltna krožna steza z grbinami, namenjena kolesarjem, pa tudi uporabnikom skirojev, rolerjev, rolk.  Aktivnost je primerna tako za starejše kot tudi za mlajše otroke ter tudi odrasle. Gre za inovativen način poganjanja s spreminjanjem težišča. Uporaba poligona spodbuja razvoj ravnotežja in koordinacije.    

Kaj konkretno predlagate? Kaj je bistvo vašega predloga? Kaj se bo zgodilo?

Postavitev poligona oz. pump trek steze v športnem parku pri OŠ Smlednik. Glede na to, da je tudi v tem delu medvoške občine veliko mladih družin z otroki, ki bi si želeli takšen način aktivnega preživljanja prostega časa. 

Kako naj bi se projekt izvedel? Katere aktivnosti bi bilo treba izpeljati?

Lahko bi se naredil podoben ali enak projekt kot je pump trek steza pri OŠ Pirniče. Potrebna so gradbena dela za ureditev klančin in položitev asfalta, postavitev ograje. Prav tako bi bila potrebna pravilna umestitev poligona v športni park pri OŠ Smlednik glede na to, da so želje vseh uporabnikov tega parka različne.

 

Naselje izvajanja projekta. Kje konkretno naj bi se projekt izvajal? Navedite parcelne številke. Če gre za parcele v zasebni lasti, priložite soglasje lastnika.

pri OŠ Smlednik

Časovni okvir: kdaj naj bi se projekt izvedel? Navedite v primeru, da je iz objektivnih razlogov ta podatek pomemben, sicer se bo projekt izvedel enkrat v časovnem obdobju med MANJKA DATUM in MANJKA DATUM.

med poletnimi počitnicami ( 26.6.-31.8.2021)

Ali ste pridobili tudi dodatne vire financiranja projekta (npr. krajevna ali vaška skupnost, sponzorstva, ipd.), od koga in koliko? V primeru, da predlagatelj pridobi zunanje vire financiranja, skupna vrednost projekta lahko presega finančne omejitve. Prosimo, da v prilogo priložite izjave sofinancerjev. Opišite tudi morebitna dela, ki ste jih vi ali kdo drug v sklopu tega projekta pripravljeni izvesti brezplačno.

Projekt bi predstavili na OŠ Smlednik, se povezali s šolskim skladom OŠ Smlednik, poskušali bi pridobiti tudi sponzorska sredstva.Vrednost projekta: 20000 €Če želiš komentirati, se moraš vpisati ali registrirati.
 • kaja

  super ideja, zelo podpiram, je pa res da je pumptrack v medvodah precej nevaren, je bolj primeren za skiroje, sem slišala že kar za nekaj poškodb. bolj primeren pumptrack (kjer z veseljem "kolesarijo" tudi malčki na poganjalcih) je pri šoli v Pirničah). manj zahteven, v veselje širši množici in z manj poškodbami (kar pa tudi paše zraven v manjši meri)

  Ni glasov  | 
  0
  0
  Ni odgovorov
Nima definiranih mejnikov